Ik vind het belangrijk dat je een keuze hebt. Door meerdere pakketten in mijn aanbod is er altijd een pakket dat het beste past bij jullie wensen. Daarnaast mag je zelf de mooiste beelden kiezen uit een online gallery. Ik vertel je er graag meer over!

Info en prijzen

bekijk pakketten

Het blijft bijzonder; er groeit een kindje in je buik! We maken foto's van jou en je buik. Je vergeet namelijk snel hoe je er tijdens je zwangerschap uit zag. Tevens ook geschikt voor intieme foto's van mama met haar (pasgeboren) kindje. Hier vind je ook meer informatie over het bump-to-birth pakket! Een leuke korting als je zowel een zwanger- als een newbornshoot boekt.

Zwangerschap
& motherhood

bekijk pakketten

Die lieve, kleine voetjes, dat zachte babyhuidje en die schattige donshaartjes. Het is een cliché maar zo waar: de tijd gaat veel te snel! Voor je het weet is je baby geen baby meer. Laat daarom je kleintje  vastleggen nu ze nog écht klein zijn. De newbornshoot vindt plaats binnen de eerste drie weken na de geboorte. Hier vind je ook meer informatie over het bump-to-birth pakket! Een leuke korting als je zowel een zwanger- als een newbornshoot boekt.

newborn

bekijk pakketten

Ik denk dat alle mama's dit wel herkennen; we maken de hele dag foto's van onze kinderen, maar zelf staan we er nooit op. De tijd vliegt, en voor je het weet zijn ze groot. Het is daarom zo leuk om nog even met het hele gezin op de foto te gaan voordat ze écht groot zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie op de foto gaan zoals jullie zijn, ongedwongen en vooral met heel veel plezier. Denk aan dansen, springen en rennen, maar ook met kusjes en knuffels. Spelenderwijs nemen we de kinderen mee.

Little family

Bekijk de jurken

Weet je niet wat je aan moet trekken naar de shoot? Ik heb een client closet samengesteld met unieke jurken in prachtige, neutrale kleurtjes. Hier mag je tijdens de shoot gratis gebruik van maken!

Client closet

Vertel me meer!

Maak je beelden tastbaar door ze te bewaren in een prachtig album! Ik ontwerp hem graag voor jullie. Bekijk hier de prijzen en de mogelijkheden. 

Linnen fotoalbum

Extra opties

De shoot zit er op! Ik ga hard aan de slag om de beelden zorgvuldig te bewerken. Binnen 2 tot 3 weken na de shoot ontvangen jullie de link naar de gallery waaruit jullie je favoriete beelden kunnen kiezen. Deze selectie ontvangen jullie binnen een week (en nadat de betaling is voldaan) in hoge resolutie via dezelfde, persoonlijke gallery.

03. Oplevering

Tijdens de shoot vind ik het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Ongedwongen beelden maken we door er een gezellige tijd van te maken, de kinderen mogen lekker rennen, spelen, knuffelen en kusjes geven. Door middel van kleine opdrachtjes help ik jullie door de shoot heen.

02. De shoot

Ben je na het lezen van de brochure enthousiast geworden en wil je een shoot boeken? Leuk! We plannen een datum in en zoeken samen naar een mooie locatie wat past bij jullie wensen. 

01. Contact

Werkwijze

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een shoot boeken? Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid?
Vul hieronder het contactformulier in en wie weet ontmoeten we elkaar snel!


Let's get in touch

Enthousiaste lifestylefotografe met een passie voor zwangerschap, het moederschap, newborns en kleine gezinnen. Vastgelegd waarbij de liefde en connectie voelbaar en zichtbaar is. Een tastbare herinnering voor later!

Kirsten posma fotografie

Menu