Enthousiaste lifestylefotografe met een passie voor newborns en het moederschap

Hi, ik ben Kirsten!

Mijn naam is Kirsten en ik woon samen met mijn vriend Kevin en zoontje Lev in het West-Friese stadje Medemblik.
Je hoeft me niet goed te kennen om te weten dat ik gek ben op fotograferen. Waar ik ben, is mijn camera. Naast fotograferen hou ik ontzettend van reizen, uitwaaien op het strand en bijkletsen in een gezellig koffietentje met vriendinnen. 
In 2021 werd ik moeder van Lev. Ik heb ieder moment vastgelegd, van zwangerschap, geboorte tot de eerste weken samen. Ik besefte me dan ook dat al deze bijzondere momentjes samen niet meer terug komen en straks alleen nog maar in herinnering  zullen zijn. Ik wilde daarom álles vastleggen, zodat deze herinneringen tastbaar worden. Later samen door fotoboeken bladeren en terugdenken aan de tijd waarin Lev écht klein was. Een cliché maar zo waar, de tijd vliegt voorbij. Vanaf dat moment wist ik het: ik wil deze dierbare momenten ook voor anderen vastleggen. En zo maakte ik van mijn droom mijn werk.

"Hoe waardevol beelden kunnen zijn, besefte ik na de geboorte van mijn eigen zoontje"

Mijn stijl kan ik omschrijven als romantisch, verhalend en puur. Ik vind het belangrijk dat ik jullie vastleg zoals jullie zijn, op een ongedwongen manier. Ik leg de nadruk op de liefdevolle en voelbare connectie tussen jullie. Jullie verhaal vertaald naar beeld. Tijdens de shoot maak ik het liefst gebruik van natuurlijk daglicht. Mijn passie ligt bij zwangerschap, newborn en (jonge) gezinnen. Ik vind het zo dankbaar om samen met jullie herinneringen te maken voor later.


Mag ik jullie liefdesverhaal vertellen?

Stuur me een berichtje

Spreekt mijn stijl je aan en ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur me even een berichtje, dan stuur ik je (vrijblijvend) mijn informatiebrochure toe.
Wie weet ontmoeten we elkaar snel!

Liefs, Kirsten 


Let's get in touch

Enthousiaste lifestylefotografe met een passie voor zwangerschap, het moederschap, newborns en kleine gezinnen. Vastgelegd waarbij de liefde en connectie voelbaar en zichtbaar is. Een tastbare herinnering voor later!

Kirsten posma fotografie

Menu